VELKOMMEN TIL Nordisk Group (tidl. Nordisk Skoletavle Fabrik)

VI SKABER RAMMERNE.
I SKABER INDHOLDET.
 
Nordisk Group er en erfaren og kompetent samarbejdspartner inden for indretning af rum til formidling.

Vi leverer løsninger til møde- og undervisningsmiljøer i hele verden, og vi kan fungere som totalleverandør fra den første afklaring over indretningsforslag til den endelige montering.
Vores kompetencer er spredt ud på 3 specialiserede forretningsområder:
 
Nordisk Furniture
På baggrund af vores massive erfaring og den seneste forskning designer og producerer vi møbler til dynamiske undervisnings- og mødelokaler.  Vores møbler er kendetegnet af en høj kvalitet og vores ufravigelige fokus på fleksibilitet.
 
Nordisk Boards
Tavleproduktionen har gennem årtier været fundamentet i vores virksomhed. I dag leverer vi fleksible tavlesystemer til skoler, højere læreranstalter samt virksomheder.Vores multifunktionelle tavleløsninger kan understøtte alle former for lærings- og formidlings- processer.
 
Nordisk Audiovisual
Vi holder os konstant ajour med mulighederne inden for AV-området og tilbyder professionel rådgivning, som sikrer, at vores kunder får de rigtige interaktive løsninger, der matcher deres behov. Vi leverer og monterer både små og store løsninger til uddannelsesinstitutioner samt offentlige og private virksomheder.

Nordisk Conference Centre
Vi råder ligeledes over et state-of-the-art konferencecenter, Nordisk Conference Centre, hvor vi udlejer møde- og konferencelokaler på dagsbasis.  Samtidig fungerer centret som et naturligt showroom for vores samlede løsninger.

Én samarbejdspartner. Mange kompetencer.
 
nsf